• IGI 4904
  Apartmans and rooms "PRAG" - francuski ležaj
 • IGI 4933
  Apartmans and rooms "PRAG" - dvokrevetna soba
 • IGI 7088
  Apartmans and rooms "PRAG" - dvokrevetna soba
 • IGI 7312
  Apartmans and rooms "PRAG" - kupatilo
 • IGI 7255
  Apartmans and rooms "PRAG" - šestokrevetna soba
 • IGI 7169
  Apartmans and rooms "PRAG" - francuski ležaj
 • IGI 7295
  Apartmans and rooms "PRAG" - francuski ležaj
srcsenfrdeitptrues

Pravila ponašanja

Opšta pravila

Posteljina je uračunata u cijenu noćenja. Nije dozvoljeno konzumiranje alkohola u sobama.

Gosti ne smiju koristiti hostel u komercijalne svrhe. Gosti koji su izbačeni iz hostela, nemaju pravo na povraćaj novca. Iz bezbjednosnih razloga, neke od zajedničkih prostorija su pod video nadzorom (parking). Stvari nađene u hostelu čuvaju se najduže 30 dana.

Pravila tokom noći i jutra

Molimo da od 22h sata ne pravite buku u spavaćim sobama i hodnicima, kako ne biste uznemirili goste koji spavaju. Ne postoji striktna satnica, ali vas molimo da ne ometate ostale goste, ukoliko se kasno vraćate u hostel. Napuštanje sobe je do 10 časova ujutro, ukoliko nije drugačije definisano sa osobljem koje radi u hostelu.

Pušenje / Oružje

Pušenje u hostelu nije dozvoljeno. Svaki gost koji puši u hostelu, moraće odmah da napusti hostel i neće imati pravo na povraćaj novca. Zabranjeno je unošenje oružja u hostel. Povreda bilo kog od gore navedenih pravila, dovodi do momentalnog prekida boravka u hostelu.

Šteta

Ukoliko oštetite ili izgubite bilo koju svojinu Hostela PRAG, moraćemo da vam istu naplatimo. Nastalu štetu morate platiti na licu mjesta.

Sačuvajmo planetu

Resursi na Zemlji troše se velikom brzinom. Molimo vas da štedite vodu i struju u hostelu. Ne ostavljajte vodu da teče, kada vam ne treba. Molimo vas da ugasite svijetlo,televizor,klimu ili radijator kad napustite prostoriju.

Lične stvari

Molimo vas da čuvate lične stvari. Hostel PRAG ne preuzima odgovornost za gubitak, krađu ili oštećenje stvari gostiju, bez obzira na razlog koji je do toga doveo.

Kalendar & najave dešavanja u Banjoj Luci

No Calendar Events Found or Calendar not set to Public.